• Kontakt telefon: (031) 523-231
  • Reklamacije: (031) 523-231
STKR TACKA - Prodavnica bele tehike, ugradne tehnike i kucnih aparata. Osnovana 18.januara 1996. Preko dvadeset godina rada i iskustva u prodaji bele i ugradne tehnike. Posebnu pažnju smo obratili na ugradnu tehniku gde imamo ogromno iskustvo u opremanju kuhinje. Ovde možete pogledati ponudu od preko 3000 artikala svih poznatih brendova koju vam možemo ponuditi, prodati.. Deo prikazane ponude možete pogledati u našim prodavnicama Nemanjina 3 i Nemanjina 73.Sve što nemamo izloženo u prodavnicama, a našli ste na sajtu, dostupno je i spremno za isporuku, ali nismo u mogucnosti da izlozimo zbog manjka prostora.
 
Kako naruciti...
Lako, bez registracije koja vas zbunjuje, jednostavnim pozivom na telefon 031/512-738  naš operater vam se javlja i uvidom u lager potvrdjuje kupovinu, precizira mesto i vreme isporuke u roku od 24 sata. Totalno bezbedno i sigurno ako niste zadovoljni aparatom možete ga vratiti u roku od 24 sata i mi cemo vam vratiti vaš novac u celosti.
 
Nacin isporuke...
Brzo, najbrže moguce, poštujuci pravila saobracaja kao i novi zakon o bezbednosti u roku od 24 sata isporucujemo  potpuno besplatno na podrucju Užica. Isporuku po gradovima u Srbiji vršimo u roku od 72 sata, u praksi to ne traje duže od 48 sati. 
Uživajte u kupovini ma gde bili u Srbiji.
 
Nacin placanja...
Za Užice i okolinu - Placanje se može izvršiti uplatom na naš žiro racun, ili gotovinom prilikom isporuke aparata, za prodaju koja se vrši u našim prodavnicama placanje može biti cekovima, platnim karticama 
Za Srbiju - Za kupce van Užica obavezna je uplata na naš tekuci recun opštom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, na osnovu podataka koje ce te dobiti putem e-maila ili od našeg telefonskog operatera.
 
Servis i garancija
Sva roba kupljena u Tacki ima sve potrebne deklaracije i garancije sa jasno definisanim pravilima i dužinom garancije, koja se razlikuje od proizvodaca do proizvodaca. Roba koja se pokaže da ne funkcioniše u prvih 7 dana menjamo na prvi poziv, posle tog roka po pravilniku o rešavanju reklamacija iz garantnih listova.